loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

AUTO IMPORTEREN

Uw auto is in Nederland, maar heeft nog geen Nederlands kenteken. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk rijden in uw nieuwe auto, dat snappen wij als geen ander! Als eerst moet de auto gekeurd worden door de RDW en aangifte BPM worden gedaan. Wij kunnen dit beide voor u verzorgen inclusief de stalling van uw auto tijdens het wachten op het kenteken. De auto mag zich namelijk niet op de openbare weg bevinden.

Banner Image 0
Banner Image 1

WIJ GAAN VOOR U
DE EXTRA MILE(S)!

Waarom bij ons importeren?

Wij maken als één van de weinige bedrijven in Nederland gebruik van de “Versnelde Individuele Aanvraag” bij de RDW, dit resulteert in een kortere doorlooptijd voor de afgifte van een kenteken. Daarnaast kunnen wij auto’s direct keuren bij ons op locatie zonder wachttijd. Bij invoer op afspraak is er gemiddeld vier tot acht weken wachttijd voordat u bij de RDW terecht kunt.

De kosten variëren sterk per auto. Dit heeft onder meer te maken met de strenge regelgeving rondom de CO2-uitstoot van een auto. Hoe hoger de uitstoot, des te hoger de BPM. Ook de kosten voor transport lopen enigszins uiteen. Het zal duidelijk zijn dat het transport voor een auto die net over de grens bij Venlo staat minder kost dan voor een auto die in Zwitserland staat.

Desgewenst kunnen wij de auto tijdens de ”wachttijd’’ voor het kenteken, voor u stallen. De auto mag zich namelijk niet op de openbare weg bevinden en is niet verzekerd. Indien nodig kunnen wij in de tussentijd een klasse 3 SCM en/of een voertuigvolgsysteem inbouwen of het aanwezige alarmsysteem laten certificeren. Vaak is dit een eis van de Nederlandse verzekeraar. Dit voorkomt bij inbraak- of diefstalschade, dat de verzekeraar u niet uitkeert.

Vragen of interesse?

phone.svg
Bel naar: +31(0)23 303 8501

Direct contact met Car Storage Haarlem

mail.svg
info@carstoragehaarlem.nl

Antwoord binnen 24 uur

whatsapp-white.svg
Contact via WhatsApp

Antwoord binnen 60 minuten

Morgen Internet - Zorgeloos website